Sari la conținut

Termeni și condiţii

Informatii despre site-ul www.spitalulmonza.ro

Site-ul web www.spitalulmonza.ro este proprietatea firmei MONZA-ARES SRL, cu sediul in str Tony Bulandra 27, sector 2, București, avand ca date de indentificare: Nr. înmatriculare la Registrul Comerțului: J40/18808/2023, Cod unic de înregistrare: 48907340.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului www.spitalulmonza.ro

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

Proprietate intelectuala

Întregul continut al site-ului www.spitalulmonza.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de MONZA-ARES SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea MONZA-ARES SRL.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea MONZA-ARES SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Limitarea raspunderii administratorului site-ului www.spitalulmonza.ro

Acest site web are ca scop facilitarea accesului pacientilor MONZA-ARES SRL la informatiile referitoare la serviciile oferite si la termenii lor de utilizare. Scopul nostru este de a asigura date complete si actualizate pe site-ul web. Informatiile prezentate pe site nu reprezinta sfaturi, recomandari medicale, consiliere in domeniul medical sau in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai in scop informativ. In cazul in care aveti nevoie de astfel de sfaturi si recomandari, va incurajam sa apelati la un specialist competent din cadrul centrului medical prin efectuarea unei programari.

In mod expres, utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere MONZA-ARES SRL pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora, MONZA-ARES SRL si/sau operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai, este/sunt exonerate/i total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al MONZA-ARES SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure MONZA-ARES SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului www.spitalulmonza.ro.

MONZA-ARES SRL isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment orice conexiune sau program afiliat. MONZA-ARES SRL nu garanteaza un acces neintrerupt sau lipsit de probleme la acest site web.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar MONZA-ARES SRL nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri.

Abonarea utilizatorilor la newslwettere si alerte

Utilizatorii site-ului www.spitalulmonza.ro au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta.

Fata de faptul ca accesul la serviciile si informatiile oferite prin intermediul site-ului, in special cele referitoare la rezultatele analizelor efectuate de catre pacienti, se poate realiza si prin intremediul unui cont activ , asadar pe baza unui nume si a unei parole, recomandam utilizatorilor ca  aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea MONZA-ARES.SRL.

De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site-ul www.spitalulmonza.ro recomandam inchiderea fereastrei browser-ului in care s-a lucrat.

Protectia datelor cu caracter personal

MONZA-ARES SRL prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor fizice conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

MONZA-ARES SRL respecta drepturile pe care Legea nr. 677/2001 le confera persoanei fizice vizate, respectiv:

  1. dreptul de informare: dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului, scopul in care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de lege pentru persoana vizata si conditiile in care pot fi exercitate;
  2. dreptul de acces la datele cu caracter personal: dreptul de a obtine la cerere si in mod gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de catre MONZA-ARES SRL.
  3. dreptul de interventie: dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.
  4. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta persoanei vizate, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte.
  5. dreptul de a se adresa justitiei: dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea nr. 677/2001, care au fost incalcate.

Drepturile de acces, interventie si de opozitie vor putea fi exercitate de catre persoana fizica vizata adresand o cerere scrisa, datata si semnata catre MONZA-ARES SRL, in care se vor mentiona datele personale (inclusiv un numar de telefon) si datele asupra carora se solicita accesul, interventia, motivul justificat si modul de acces, interventie sau datele asupra carora se solicita opozitia si motivul intemeiat si legitim legat de situatia particulara a persoanei. Oricarei cereri i se va atasa o copie xerox, lizibila a actului de identitate al solicitantului.

Prin completarea formularului de contact va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de catre MONZA-ARES SRL. MONZA-ARES SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

MONZA-ARES SRL va prelucra datele personale cu urmatoarele scopuri: (i) furnizarea de servicii medicale; (ii) educatie si cultura; (iii) protectie si asistenta sociala, (iv) cercetare stiintifica, si (v) marketing si publicitate. Persoanele vizate sunt: (i) pacienti / potentiali pacienti ai Centrului Medical Policlinico di Monza, (ii) debitori, (iii) membrii familiei pacientilor, (iv) farmacisti, (v) cadre didactice, (vi) studenti precum si (vii) persoanele de contact desemnate de catre pacienti

Datele personale prelucrate pot fi dezvaluite urmatorilor destinatari: (i) persoanei vizate (ii) reprezentantilor legali ai persoanei vizate (iii)  operatorilor de date (iv) partenerilor contractuali ai MONZA-ARES SRL; (v) alte companii din acelasi grup cu MONZA-ARES SRL (vi) autoritatilor publice (vii) instiutii de invatamant si educatie; (vii) societatilor de asigurare si reasigurare; (viii) organizatii profesionale; (ix) asociatii si fundatii; (x) mass-media.

MONZA-ARES SRL asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate in conformitate cu acordul exprimat de persoana fizica vizata si conform prevederilor legale. Accesul la informatiile tratate drept confidentiale va fi limitat la acele persoane, care prin natura activitatii desfasurate, este necesar sa ia cunostinta de aceste informatii in scopul ducerii la indeplinire a scopului, raporturilor juridice nascute in relatie cu MONZA-ARES SRL. Aceste persoane sunt tinute sa respecte caracterul confidential al acestor informatii, asumandu-si la randul lor obligatia de a asigura si pastra confidentialitatea acestor date si informatii si de a le prelucra in conformitate cu cerintele legale.

Suspendarea accesului

MONZA-ARES SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii adoptate, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

MONZA-ARES SRL isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, MONZA-ARES SRL va notifica acest aspect printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator si prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs. de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii
linkului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului prevazute de Termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si conditiile va fi solutionat pe cale amiabila de catre parti. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

Spitalul Monza - Chirurgie complexă

Copyright © 2024 MONZA ARES SRL , CUI: 48907340, Reg. Com. J40/18808/2023