Sari la conținut

Pneumologie

La Spitalul Monza București, departamentul de pneumologie este dedicat diagnosticării și tratamentului afecțiunilor respiratorii. Echipa noastră de pneumologi cu experiență abordează cu profesionalism și empatie orice problemă respiratorie, oferind pacienților soluții eficiente de tratament.

Servicii de Pneumologie

Spitalul Monza București se remarcă printr-o gamă completă de servicii pneumologice:

  1. Consultații Pneumologice: Evaluări detaliate pentru diagnosticarea și gestionarea afecțiunilor respiratorii, inclusiv astm, bronșită cronică și boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC).

  2. Diagnostic și Tratament pentru Afecțiuni Respiratorii: Gestionăm o varietate de probleme respiratorii, cum ar fi infecțiile pulmonare, tuberculoza, fibroza pulmonară și alte boli interstițiale.

  3. Teste de Funcție Pulmonară: Realizăm spirometrie și alte teste de funcție pulmonară pentru a evalua capacitatea respiratorie și a monitoriza evoluția bolilor pulmonare.

  4. Bronhoscopie: Utilizăm bronhoscopia pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pulmonare, permițând o vizualizare directă a căilor respiratorii și prelevarea de probe pentru biopsie.

  5. Managementul Somnului și Apneei de Somn: Oferim evaluări și tratamente pentru tulburările de somn, inclusiv apneea obstructivă de somn, asigurând o calitate optimă a somnului.

De Ce să Alegi Spitalul Monza București pentru Pneumologie?

  • Echipă de Specialiști: Pneumologii noștri sunt recunoscuți pentru competența și dedicarea lor în îngrijirea pacienților cu afecțiuni respiratorii.
  • Tehnologie Avansată: Utilizăm echipamente moderne pentru diagnostic și tratament, asigurând intervenții precise și eficiente.
  • Abordare Personalizată: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament adaptat nevoilor sale specifice.
  • Confort și Siguranță: Asigurăm un mediu confortabil și sigur pentru toți pacienții noștri, cu o atenție deosebită la nevoile lor specifice și la confortul acestora.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Numele dumneavoastră
Email
Checkboxes

Echipa medicală

Dr Laura Lihatchi

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

Spitalul Monza - Chirurgie complexă

Copyright © 2024 MONZA ARES SRL , CUI: 48907340, Reg. Com. J40/18808/2023