Sari la conținut

Conferinţa SOMS

Spitalul Monza anunta parteneriatul cu SOMS- asociatie studenteasca non-profit, infiintata la Universitatea Carol Davila in anul 1987 in cadrul caruia activeaza departamentul SOMS Cardiovascular.

Conferinţa de inaugurare a SOMS Cardiovascular și a primului său proiect, Student Heart Team, va avea loc vineri, 13 martie 2015, la ora 18:00, în Amfiteatrul Mare al Facultăţii de Medicină.

SOMS Cardiovascular își propune să contureze o interfaţă optimă între student și noţiunile cardiovasculare moderne, venind în completarea și actualizarea cunoștinţelor din domeniu dobândite în cadrul cursurilor Universităţii, prin varii proiecte precum sesiuni stiintifice, seminarii, practica medicala la care se pot înscrie și participa toţi studenţii UMF “Carol Davila.

In cadrul proiectului Student Heart Team cu tema “Abordarea moderna a pacientului cardiovascular complex. Aspecte interventionale si chirurgicale” isi vor aduce contributia 2 dintre cei mai renumiti medici din Romania, de la Spitalul Monza din Bucuresti: Dr. Serban Balanescu si Dr. Theodor Cebotaru.

Conferinta13martieSOMSCV

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

Spitalul Monza - Chirurgie complexă

Copyright © 2024 MONZA ARES SRL , CUI: 48907340, Reg. Com. J40/18808/2023